Monday, July 18, 2016

move on

sengaja aku ubah nama blog berhabuk ni. konon utk cari smgt baru. nak menulis. ya..lately aku rasa menulis ni sihat sgt. dan plg penting dpt share buah fikiran kita. actually mmmg byk je rakyat malaysia ni menulis. bagus2 penulisan. aku je yg stuck kan diri sendiri. to be honest aku jenis susah sgt nk express my true feeling & my honest opinion through writing. ntah. rasa tak jumpa cara. tak tahu apa cara terbaik utk put points & ideas into writing..tak tahu apa konsep aku. apa dan apa. dan seterusnya nak bg org faham & dpt point aku. akhirnya aku stuck. to some extent, frust. rasa ketinggalan. sudahlah ketinggalan dlm hal lain..menulis juga merangkak rangkak. semoga dpt menulis sesuatu yg berguna in my next post.
ameen

180716
11:46pm

No comments: